Projecten

DOCK jaarverslag

Interactief jaarverslag

Een digitaal jaarverslag vol met audio- en videofragmenten. Laat je verrassen door kleurrijke fotografie en interessante verhalen van de vrijwilligers van DOCK. In samenwerking met Pressure Line (PL) heeft 7U dit interactieve jaarverslag ontwikkeld. PL is verantwoordelijk voor de vormgeving en 7U voor de techniek. Bij het bekijken van dit jaarverslag krijg je een echt “app gevoel” zonder dat je iets hoeft te downloaden uit een App Store. Het jaarverslag is een ware fullscreen ervaring met super snelle laadtijden en paginaovergangen zoals in een echte App. Ben jij benieuwd hoe dit eruit ziet? Bezoek dan de website!

bekijk de site

De VacatureVerbeteraar

Verbeter je Vacatureteksten online met deze webapplicatie

VacatureVerbeteraar webapplicatie

In samenwerking met Intelligence Group en Jobdigger hebben we het genoegen gehad om de nieuwste innovatie van Intelligence Group (arbeidsmarktspecialisten) te realiseren: de Vacature Verbeteraar.

De vacature Verbeteraar is een online applicatie waarmee gebruikers hun vacature teksten kunnen controleren en verbeteren. 

Wij hebben hierbij het volledige traject gedaan, van concept, tot realisatie inclusief een betatest van 200 gebruikers. Een mooi technisch en complex project waar wij erg trots op zijn.

Heb je een vacature openstaan? Test je vacature dan met deze tool en zie automatisch welke belangrijke factoren voor jouw kandidaat er nog ontbreken. 

bekijk de site

Smart Cabins

website wereldwijde product introductie

The Dutch Cabin Group is bezig een nieuw product wereldwijd in de markt te zetten namelijk de Smart Cabin. 7U mocht op voorspraak van Het Stormt de website ontwerpen en bouwen.

We hopen uiteraard dat heel de wereld straks in een Smart Cabin woont of op zijn minst weet wat het is. 

bekijk de site

Publiek Privaat Samenwerken

responsive website, google maps met filter

Publiek Privaat Samenwerken is een programma van Platform Beta Techniek dat als doel heeft onderwijsinstellingen en bedrijven te simuleren en helpen om samenwerkingen aan te gaan. 

In opdracht van en in samenwerking met Optima Forma hebben we de responsive website ontwikkeld. De website probeert een grote hoeveelheid aan informatie zo duidelijk mogelijk aan te bieden. Dit gebeurt onder andere met een op maat gemaakte Google Maps koppeling met filterfunctie. 

bekijk de site

Wmo radar website

responsive website, blog, seo

Wmo radar

Wmo radar heeft als doel om inititiatieven en oplossingen aan te bieden om maatschappelijke problemen tegen te gaan. De website moet in  taal en beeld  laten zien wat ze doen en de belangrijkste vragen van bezoekers beantwoorden. 
Kennis wordt gedeeld door blogartikelen en printbare handouts en de verschillede onderdelen van de website staan met elkaar in verbinding. 
De website is uiteraard responsive en SEO geoptimaliseerd.

We zijn trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan de ambities van WMO Radar en natuurlijk op de site zelf, 

bekijk de site

Easyrapport

Het digitale schoolrapport voor het basisonderwijs

Digitaal schoolrapport voor basisscholen

Easyrapport is een online applicatie waarmee basisscholen digitaal de rapporten kunnen invullen en versturen naar de ouders of verzorgers van de kinderen.

Er werken ondertussen al meer dan 1000 leerkrachten met Easyrapport en gemiddeld geven de gebruikers ons een 4,8 van 5 sterren.
 

bekijk de site

Ruimte huren in de buurt

mobile first, cms, ideal, reserveringssysteem

Ruimt huren in de buurt

In opdracht van Stichting Radar WMO diensten en in samenwerking met Roos & van de Werk heeft 7U de website Ruimte Huren in de Buurt gerealiseerd. Stichting Radar WMO diensten is verantwoordelijk voor het ondernemend sociaal beheer van de wijkaccommodaties (wijkcentra) van Feijenoord en Delfshaven.

Huurders kunnen nu via de website eenvoudig een ruimte bij een wijkaccommodatie huren. De beheerders van de accomodaties hebben een speciale login en kunnen de boekingen online behandelen.

De website is "Mobile First" ingezet. Zelfs met een Smartphone kan je nu makkelijk en snel een ruimte huren.

bekijk de site

Jan Morsink Ikonen

responsive website

Jan Morsink Ikonen is een wereldwijd gerenommeerde specialist in de verkoop van Russische en Griekse iconen.
7U heeft al een aantal jaren de eer om de website te verzorgen en heeft onlangs de nieuwe responsive site mogen ontwerpen en bouwen. 

De iconen zijn natuurlijk de absolute pronkstukken en vormen daarom ook de basis voor de website. 

bekijk de site

Harpiste.nu

responsive website, soundcloud, SEO

Mooie muziek verdient een mooie website. Voor harpiste Mechteld Karlien de Jongh ontwikkelden we een website die dankzij het goede fotomateriaal de muziek en de uitstraling van Mechteld perfect ondersteunt. 

De website is SEO geoptimalseerd, tweetalig en uiteraard responsive. 

bekijk de site

MAX&mini

webshop met unieke baby & kinderproducten

MAX&mini

MAX&mini, een lifestyle label voor groot en klein. Interieur- en modeaccessoires gemaakt voor mini, maar net zo leuk voor MAX.

De webshop van MAX&mini verkoopt voornamelijk unieke baby & kinderproducten. De producten worden in een kleine oplage verkocht en vaak van gerecycled materiaal gemaakt.

Als basis voor deze webshop is het 7U CMS gebruikt. De webshop is volledig responsive en gekoppeld aan o.a. het Google Shopping platform. Uiteraard is hier ook SEO optimalisatie toegepast en wordt er gebruik gemaakt van diverse Social Media koppelingen.

bekijk de site

Quawonen intranet

intranet met het 7U CMS

Quawonen is een woningcorporatie uit de Krimpenerwaard met bijna 100 medewerkers. Om alle medewerkers op een centrale plek van informatie te voorzien waren ze op zoek naar een intranet systeem maar vonden veel van de aangeboden systemen onduidelijk, te uitgebreid en onprettig in gebruik. 

Vanuit de postieve ervaring met het 7U CMS is aan ons gevraagd of we hier ook hun intranet mee konden bouwen en het antwoord was uiteraard dat dit mogelijk is. 

Het intranet bestaat uit verschillende modules zoals een nieuwsmodule, een agenda, een smoelenboek inclusief verjaardag alerts, een onderdeel OR en personeelszaken. 

Drumschool Cleuver

responsive website, online drum walhalla, SEO

Zonder deze drumschool uit Den Haag zou de Nederlandse muziekscene een stuk saaier zijn geweest. Vol trots hebben we daarom gewerkt aan deze website die er visueel erg tof uitziet, informatie geeft over de drumschool en de mogelijkheden en daarnaast ook nog diverse video's en tabs aanbiedt om thuis mee aan de slag te gaan. 

De site is goed vindbaar, responsive en tweetalig. De site is in samenwerking met Optima Forma  ontwikkeld. 

 

bekijk de site

Digitaal jaarverslag TechniekTalent.nu

responsive digitaal jaarverslag met film en tekst

In opdracht van en in samenwerking met Het Stormt hebben we het digitale jaarverslag 2014 van TechniekTalent.nu ontwikkeld. Dit responsive jaarverslag bestaat uit tof filmmateriaal en content die op een goede manier ondersteund wordt met graphics. 

De inhoud is bepaald en gemaakt door Het Stormt en is in onze ogen een schoolvoorbeeld hoe je in deze digitale tijd met content om moet gaan.

bekijk de site

De Machinist

horeca website, responsive, mobile first

In de voormalige Zeevaartschool in Rotterdam Delfshaven is het multifunctionele De Machinist gevestigd. Een schitterend pand waar een breed scala aan mogelijkheden en activiteiten worden aangeboden. Van een hoogstaand restaurant tot gezellige kroeg, van een filmzaal via schitterende zalen voor feesten en partijen naar een verzamelgebouw voor allerlei bedrijven, waaronder dus 7U. Wij hadden de eer om een responsive website voor de Machinist te bouwen. Helemaal ingericht op deze veelzijdige horeconderneming. 

bekijk de site

TechniekBeeldbank.nu

beeldbank, promotie van techniek

In samenwerking met het Stormt hebben we een Beeldbank ontwikkeld speciaal voor de techniekbranche. De foto's van de Beeldbank zijn speciaal gemaakt om jongeren te intereseren voor deze branche.

De Beeldbank is een onderdeel van de stichting Techniektalent. Deze heeft als doel: meer instroom en behoud van (jonge) mensen in de techniek.

bekijk de site

Esprix

dé marketing-communicatie award van Nederland

De Esprix is dé marketing-communicatie prijs van Nederland. 7U verzorgt al voor het zesde jaar de website, het inzend en het achterliggende jurysysteem en met succes.

Dit jaar 2015 werd er een record aantal campagnes ingezonden. Het resultaat mag er zijn met 36 bekoonde campagnes, waaronder 1 Grand Esprix. Meer informatie over de Esprix vindt u op de website.

bekijk de site

la fille

responsive website, blog, filter en seo

Voor één van onze vaste partners, la fille, mochten we de website ontwikkelen. Het ontwerp is door la fille gemaakt. 
De site is uiteraard responsive, bevat een blog (aanrader om geregeld te lezen) en het werk staat centraal.

De website is SEO geoptimaliseerd wat al tot new business heeft geleid. 

bekijk de site

Antoniuscollege en de Meander in Gouda

succesvolle websites voor twee middelbare scholen

Het Stormt kan als geen ander een organisatie op een unieke manier presenteren. We waren dan ook vereerd toen ze ons vroegen mee te werken aan de vernieuwingen die ze aan het doorvoeren waren voor het Antoniuscollege en De Meander in Gouda. 7U mocht op basis van de nieuwe identiteit en campagne de websites voor de twee middelbare scholen ontwerpen en bouwen en we zijn trots op het resultaat.

bekijk de site

Hoe vind ik een baan

responsive website naast het boek

Bij het nieuwe boek hoort een nieuwe website en 7U mocht deze ontwerpen en bouwen. De site en het boek versterken elkaar. Waar het boek je op weg helpt om de juiste vacatures te vinden, kun je je op de site inschrijven voor webinars en kun je een aantal Baan-zoek testen doen.

Dit is een uitstekend voorbeeld hoe online en papier elkaar kunnen versterken.

bekijk de site

Kind en Wij

responsive website

Voor mediator Riëtte Bloem van Kind & Wij heeft 7U de nieuwe responsive website ontwikkeld. Het ontwerp is gemaakt door la fille uit Den Haag.
De site stelt de toptaken centraal. Met "toptaken" bedoelen wij de belangrijkste taak van de website en dat is relevante informatie verstrekken. Bij de plaatsing van de inhoud is goed gekeken naar wat de belangrijkste vragen van de bezoekers zijn en deze content wordt dan ook als eerste getoond. 

 

bekijk de site

Domburg 4 You

responsive website, hotel, meertalig

Website Hotel domburg

Domburg4You is een uniek klein kleurrijk hotel in de populaire badplaats Domburg onderaan de duinen. Het hotel biedt vier verschillende kamertypes: goud, brons, zilver en een grote familiekamer.

De website is gekoppeld aan ons gebruikersvriendelijke CMS en er zijn koppelingen met het reserveringssysteem Cubilis zodat de bezoekers direct een kamer kunnen boeken.

De website is beschikbaar in het Duits, Nederlands en Engels.

bekijk de site

Het Stormt

responsive website, fullscreen video achtergronden

Van een bureau dat kolkt van creativiteit mag je verwachten dat de website een goede afspiegeling is van wie ze zijn en dat is precies wat de website van het Storm doet. Toffe fullscreen video's, prikkelende fullscreen foto's en to-the-point teksten doen wat ze moeten doen, namelijk Het Stormt uitbeelden. Ook mobile goed te bekijken. We hopen dat we nog veel projecten met ze mogen doen.

bekijk de site

TOLK3

betrek ouders bij taaltherapie!

TOLK3 - Betrek ouders bij taaltherapie

TOLK is een methode voor taalstimulering. Het wil taalachterstand van kinderen (0 tot 10 jaar) voorkomen of verhelpen. Doel is schoolsucces en een goede sociaal-emotionele ontplooiing.

7U heeft voor KLIK-onderwijsondersteuning de digitale versie van de methode ontwikkeld. Via een beheerders gedeelte kunnen therapieën worden samengesteld en abonnementen worden aangemaakt. Logopedisten kunnen inloggen en zelf behandelplannen samenstellen op basis van een duidelijke interface.

Ward Ooms was onze contactpersoon en heeft de vormgeving van de interface voor zijn rekening genomen.

 

bekijk de site

DoeCadeau

responsive website van de makers van De Pluim

Wish Wish BV is het bedrijf achter succesvolle producten als De Pluim en Complimento. Onlangs hebben ze een nieuw initiatief gelanceerd namelijk DoeCadeau en 7U mocht de responsive vormgeving van de website op zich nemen.

bekijk de site

Heren van de koffie

magento webshop, responsive, koffie!

Magento webshop / Heren van de Koffie

De heren van de koffie maken het voor iedereen mogelijk om espressobar-kwaliteit koffie gewoon thuis te drinken. Vers gebrande bonen iedere week in je brievenbus in combinatie met een Jura machine voor slechts 29,95 euro per maand. Dit is een uniek concept in Nederland. 7u heeft de eer gehad om deze web-shop te ontwerpen en te ontwikkelen.

Reset your Brand

brand innovators

Reset your Brand is in onze ogen één van de spannendste, leukste en meest inspirerende bedrijven om voor en mee te werken. De tours die ze aanbieden zouden we het liefst elke week wel willen doen! 

7U heeft de eer gehad te mogen spreken bij één van hun Rotterdamse tours en nu hebben we dus ook de website mogen doen. Het ontwerp is van Ward Nicolaas en de site is gebouwd in het 7U CMS. 

Wij zijn trots en jullie hopelijk geïnspireerd.

 

bekijk de site

Content + PR Shop

responsive site, partner netwerk

Een partij naar ons hart, de Content+ PR Shop. Content als middelpunt van de online aanwezigheid en marketing. We zeggen het al jaren en zij leveren nu de dienst. Van scan tot uitvoering en montoring.

We zijn er zo enthousiast over dat we besloten hebben samen te gaan werken en deze samenwerking is begonnen met deze responsive website. Meer info? Bel ons of hun, maar houd ze hoe dan ook in de gaten. 

bekijk de site

Skalt

responsive website, cms en seo optimalisatie

Skalt ontwikkelt valbeveiliging en heeft een groot assortiment van innovatieve producten waardoor voor elke taak op hoogte een oplossing wordt geboden.

7u heeft het genoegen gehad om de responsive website van Skalt mogen ontwikkelen. De website is beschikbaar in zeven talen en is gekoppeld aan ons eigen content management systeem (CMS).

bekijk de site

Intelligence Group

arbeidsmarktcommunicatie specialisten

Intelligence Group doet onderzoek en geeft advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. De nieuwe website geeft informatie over het bedrijf en geeft daarnaast toegang tot een deel van de kennis en werkprocessen van IG. De diverse sociale media kanalen worden gebruikt om de kennis te delen.

bekijk de site

Wout van Galen

magento webshop, koppelingen, ontwerp en realisatie

Wout van Galen verkoopt keukens en inbouwapparatuur en is een begrip in Gouda en omstreken. We hebben in samenwerking met Optima Forma B.V. een Magento webshop gerealiseerd.

De webshop is rechtstreeks gekoppeld aan de leveranciers van Wout van Galen. Onder andere: Siemens, Pelgrim, ATAG, ETNA en Bosch.

bekijk de site

World Wide Ferries

conversie website

Voor World Wide Ferries was de opdracht om een website te creëren die het voor gebruikers makkelijker maakte om informatie te vinden en die meer offerte aanvragen en reserveringen op zou leveren.

Met trots kunnen we zeggen dat het aantal conversies sinds de lancering verdrievoudigd is. De websiteheeft hiermee zowel voor de opdrachtgever als voor de bezoeker duidelijk zijn meerwaarde bewezen.

bekijk de site