De VacatureVerbeteraar

Dit zijn mooie samenwerkingen waar wij als 7U-ers heel blij van worden!

Wij werken al lange tijd met de Intelligence Group samen en we zijn dan ook blij en vereerd dat we bij dit nieuwe, innovatieve project betrokken zijn. 
7U is verantwoordelijk voor de vormgeving en de bouw van de applicatie en daarnaast hebben we verschillende technische koppelingen gemaakt met Jobdigger.

Het idee

Intelligence Group heeft ons benaderd met het idee om een webapplicatie te ontwikkelen waarmee recruiters of andere geïnteresseerden een vacature kunnen uploaden waarna de applicatie de vacature controleert op basis van de data die IG beschibaar heeft over de doelgroep van de vacature en wat er in de vacature zou moeten staan.

De applicatie geeft de gebruiker na de controle feedback en geeft aan hoe de vacature verbeterd kan worden om beter op de doelgroep en de functie aan te sluiten. 
De feedback bestaat bijvoorbeeld concrete voorbeelden qua teksten, maar ook geeft de applicatie aanwijzingen welke onderdelen er ontbreken in de vacature en nog belangrijker, wat de beoogde kandidaat belangrijk vindt en wat dus terug zou moeten komen in de vacature. 

200 beta-testers en 2000 vacatures verder...

De eerste resultaten mogen er zijn! Er deden maar liefst 200 geïnteresseerden mee met de eerste beta-versie van de VacatureVerbeteraar. Dit resulteerde in veel positieve geluiden (Hoera!) en daarnaast konden we de applicatie nog verder verbeteren op basis van de waardevolle feedback die verzameld werd.

Tijdens de betafase zijn er meer dan 2000 vacatures van alle soorten en maten gescand, beoordeeld en waar nodig verbeterd door de gebruikers zelf.
We kunnen aan het einde van de testfase concluderen dat deze eerste fase een succes is geweest.

De livegang van de VacatureVerbeteraar

Inmiddels is de eerste 'echte' versie van de VacatureVerbeteraar een feit.

Recruiters en andere geïnteresseerden kunnen een gratis proefabonnement afsluiten via de website: http://www.vacatureverbeteraar.nl. Wil je onbeperkt gebruik maken van deze applicatie, dan kan je eenvoudig een abonnement afsluiten.

De applicatie wordt op dit moment verder uitgebouwd. Zo worden er o.a. koppelingen gerealiseerd met andere systemen en zijn we voortdurend bezig om te kijken waar de applicatie nog kan worden verbeterd en welke features er nog interessant zijn. 

Voor 7U is dit een project waarin alles samen komt wat wij graag doen. We mochten werken aan de structuur en de gebruiksvriendelijkheid, we mochten het ontwerpen en bouwen en we mochten complexe technische koppelingen maken om een uniek en innovatief product te creëren. We love it! 

Voor vragen over dit project of andere vragen kun je natuurlijk contact met ons opnemen. 

share

Niels Bartels
Frank Tibben

meer Projecten

Niels Bartels - 7u Digital Originals

Interactief jaarverslag

Confetti Reclame

haust.nl nieuwe website

Haust.nl

Responsive horeca website

Nieuwe website Jan Morsink Ikonen online

Projecten